Læringsmiljøprisen 2011

Gjennom systematisk arbeid over flere år har de skapt en revolusjon i utdanningen ved Det Matematisk Naturvitenskapelige fakultet – en revolusjon som har vakt oppsikt i Regjeringen og en revolusjon som har vakt interesse ved andre læresteder i Norge og utlandet.

Knut Mørken mottar Læringsmiljøprisen. Foto: Francesco Saggio/UiO.

Læringsmiljøprisen for 2011 ved UiO gikk til “Computing in Science Education” (CSE), og vår egen Knut Mørken mottok prisen på vegne av CSE på et av forrige ukes mange jubileumsarrangementer.  Jeg har skrevet om dette tidligere her på Dærnt´s Corner under den litt mystiske tittelen “dÁrtagnan og de tre musketere”. Det hører med til historien at de fire musketerer er i ferd med å bli en hel hær!

Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere Cathrine Fabricius-Hansen som fikk Forskningsprisen 2011, Kjemisk institutt ved instituttleder Svein Stølen som fikk Formidlingsprisen 2011, og Inger Sandlie som fikk årets Innovasjonspris.

En tanke om “Læringsmiljøprisen 2011

1. Tilbaketråkk: Utdanningskvalitetsprisen til CSE « Dærnt's Corner